Lesgever zwemschool B1-B3
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Weddenschaal: B1-B3
Functie

Je taak bestaat er voornamelijk in om kinderen te leren zwemmen volgens de principes van de nieuwe leerlijn. Daarnaast geef je ook vervolmakingslessen in verschillende stijlen aan jongeren die reeds vlot  kunnen zwemmen. Je communiceert met ouders over de vorderingen van de kinderen en houdt alles bij in een digitaal systeem. Je rapporteert en geeft feedback aan de zwemschoolcoördinator.

Profiel

Voor deze functie zoeken we iemand met minstens een bachelor-diploma en de nodige ervaring met het geven van zwemles. Een hoger reddersdiploma is geen vereiste, maar kan zeker een meerwaarde betekenen.

Als lesgever ben je een geboren kindervriend en slaag je er in hen op een leuke en pedagogisch onderbouwde manier de nodige zwemvaardigheden bij te brengen.

Je kan vlot communiceren met ouders en wint gemakkelijk hun vertrouwen. Je gaat geen problemen uit de weg, maar zoekt constructief mee naar de beste oplossing voor alle partijen. Ook het gebruik van tablets en moderne computerapplicaties zijn jou niet vreemd.

De zwemlessen gaan telkens door in de vooravond en het weekend.

Aanbod

Wanneer je bij ons start op niveau B1-B3, kan je rekenen op een brutomaandloon van minstens 952,30 euro bij een tewerkstelling van 15.00/38.00, maaltijdcheques van 7 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.