Lesgever sportsnack B1-B3
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Contract: onbepaalde duur
  • Weddenschaal: B1-B3
Functie

Je taak bestaat er voornamelijk in om de kinderen te laten proeven van een ganse waaier aan sportieve activiteiten. Je biedt een gevarieerd bewegingsprogramma aan in functie van de ontwikkeling van de basisvaardigheden van kinderen. Tijdens de lessen ligt de nadruk op de begrippen fair-play en gezondheid. Je communiceert met de scholen en ouders over de praktische afspraken. Je rapporteert en geeft feedback aan de sportcoördinator.

Profiel

Voor deze functie zoeken we iemand met minstens een bachelor-diploma en de nodige ervaring met het geven van lessen aan kinderen.

Als lesgever ben je gemotiveerd en ga je graag om met kinderen van de lagere school en/of kleuters. Je kan je perfect inleven in de leefwereld van jonge kinderen.
Je kan vlot communiceren met de scholen en ouders en je straalt enthousiasme en verantwoordelijkheid uit.

De sportlessen gaan door tijdens de middaguren en na de schooluren. 

Aanbod

Wanneer je bij ons start op niveau B1-B3, kan je rekenen op een brutomaandloon van minstens 952,30 euro bij een tewerkstelling van 15.00/38.00, maaltijdcheques van 7 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.