Coach onthaal en dienstverlening B1-B3
  • Bestuur: OCMW Beerse
  • Contract: contractueel - onbepaalde duur
  • Weddenschaal: B1-B3
Functie

Gemeente en OCMW zijn volop bezig om hun dienstverlening klaar te maken voor de toekomst. Hierbij besteden we veel aandacht aan eerstelijnszorg. Onze onthaalbedienden zijn daarom ook een belangrijke schakel in onze dienstverlening.

Profiel

Om het team van onthaalbedienden aan te sturen, zijn we op zoek naar een coach onthaal en dienstverlening. Als coach coördineer je de werking van je team, maar draai je ook mee in het team als onthaalmedewerker. Je bent het aanspreekpunt voor je teamleden, voor de collega’s van andere diensten en voor de burger. Je vertaalt de visie op dienstverlening naar de praktijk en stelt het onthaalbeleid bij waar nodig.
Een gezonde interesse voor wat er leeft in de gemeente is handig meegenomen.

Je hebt minstens een bachelor-diploma op zak.

Aanbod

Als je bij ons start als coach onthaal en dienstverlening heb je bij een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling recht op een minimaal brutomaandloon van 2 412,49 euro (niveau B1-B3), maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen. Je komt terecht in een aangenaam team in een organisatie die aandacht heeft voor duurzaam werken.
Voor deze functie leggen we een wervingsreserve van 1 jaar aan.