Redder-badmeester D1-D3
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Contract: contractueel - onbepaalde duur
  • Weddenschaal: D1-D3
  • Vereisten: hoger reddersbrevet
Functie

Als redder-badmeester ben je mee verantwoordelijk voor de veiligheid van onze zwembadbezoekers en het onderhoud van ons zwembad. Dit doe je door preventief en klantvriendelijk te werk te gaan. 

Profiel

Je kan reanimatie- en EHBO-technieken adequaat toepassen en je weet hoe op te treden bij mogelijke noodsituaties. Je beschouwt dienstverlening als een prioriteit en hebt geen problemen met de bijhorende avond- en weekenddiensten. Ervaring op het vlak van zwemles geven is een extra troef.

Voor een functie op D-niveau zijn er geen diplomavereisten, maar om als redder aan de slag te mogen gaan, moet je wel een hoger reddersbrevet hebben. 

Aanbod

Wij bieden een vast loon van minimaal 1 854,69 euro bruto (niveau D1-D3) op basis van een voltijdse (38.00/38.00)tewerkstelling, maaltijdcheques van 7,00 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Dit alles binnen een aangename werksfeer. Je kan tot 12 jaar ervaring uit de privé-sector meenemen.

Bijkomende informatie

Solliciteren kan tot en met 27 augustus. Bezorg zeker een kopie van je hoger reddersbrevet.