Begeleiding leerlingenvervoer E1-E3
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Weddenschaal: E1-E3
Functie

Wie het leerlingenvervoer begeleidt, zorgt er mee voor dat de leerlingen voor schooltijd thuis worden opgehaald en na schooltijd ook weer thuis worden afgezet. Dit op- en afstappen moet uiteraard veilig verlopen en daar zorg jij mee voor. Daarnaast sta je in voor de orde en netheid op de bus en hou je controle op wie de bus op- en afstapt.

Jij bent een belangrijk aanspreekpunt: ouders kunnen bij jou terecht, maar evengoed durf jij ouders aan te spreken over hun kind.

Profiel

Voor deze functie zijn er geen specifieke diplomavoorwaarden. Uiteraard is het wel belangrijk dat je graag met kinderen werkt. Na een schooldag kan het lontje van sommige leerlingen al eens wat korter zijn, dus op zo'n momenten is het belangrijk dat jij zelf rustig kan blijven om zo de kalmte op de bus te bewaren. 
Je bent communicatief sterk, kan zelfstandig werken, je bent open-minded (zeer gemixt publiek in de school) en wil werken in een onderbroken rooster ('s ochtends en 's avonds). Kennis van EHBO is een pluspunt

Uiteraard verwachten we ook dat kandidaten een blanco uittreksel uit het strafregister (model conform artikel 596.2 bestemd voor activiteiten die o.a. vallen onder begeleiding van minderjarigen) kunnen voorleggen.

Aanbod

Collega's die de begeleiding van het leerlingenvervoer verzorgen, hebben telkens een contract voor de duur van een schooljaar, van 1 september tot en met 30 juni dus. Een heraanstelling het volgend schooljaar behoort tot de mogelijkheden.

De tewerkstellingsbreuk is afhankelijk van de route die gevolgd moet worden om de leerlingen op te halen, maar varieert doorgaans van 20.00/38.00 tot 30.00/38.00. Dat betekent dat het minimale bruto-maandloon varieert tussen 1 012 en 1 518 euro. Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 8 euro en een fietsvergoeding.