Medewerker schoonmaak en logistiek - vervangingspool
Functie

Wanneer een medewerker van de dienst schoonmaak en logistiek uitvalt wegens ziekte, lukt het soms nog wel voor de collega's om het werk op te vangen. Maar niet altijd. 

Daarom willen we een vervangingspool aanleggen met kandidaten die we kunnen opbellen op het moment dat we iemand nodig hebben voor een vervangingsopdracht. 

Deze vervangingsopdrachten kunnen heel divers zijn: enerzijds zorgen deze medewerkers voor de schoonmaak van de gebouwen van gemeente, OCMW en de gemeentescholen. Anderzijds is er een team van medewerkers aan de slag in het woonzorgcentrum.

 

De werkuren van onze medewerkers schoonmaak en logistiek zijn als volgt:

- de ochtendshift (schoonmaak gebouwen): 4 dagen per week van 5.30 tot 9.30 uur en één dag per week van 5.30 tot 8.30 uur
- de avondshift (schoonmaak gebouwen): 4 dagen per week van 15.30 tot 19.30 uur en één dag per week van 15.30 tot 18.30 uur
- de medewerkers van de wasserij werken in een 3-weken systeem: 2 weken in de voormiddag (4 dagen van 8 tot 12 uur, 1 dag van 8 tot 11 uur) en 1 week in de namiddag (4 dagen van 12 tot 16 uur, 1 dag van 12 tot 15 uur)
- de medewerkers van de schoonmaak in het woonzorgcentrum werken 4 dagen per week van 8 tot 12 uur en 1 dag van 8 tot 11 uur

 

Profiel

Omdat het  gaat om vervangingsopdrachten, is er niet altijd de mogelijkheid om lang mee te lopen met iemand om de stiel te leren.

Daarom verwachten we van de kandidaten dat ze liefst al wat ervaring hebben met schoonmaaktechnieken en -producten, dat ze zelfstandig kunnen werken en de juiste prioriteiten kunnen stellen.

Aanbod

De vervangingsopdrachten zijn hoofdzakelijk halftijdse opdrachten (19.00/38.00).Dat betekent dat het bruto-maandloon minimaal 961,18 euro bedraagt. Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 8 euro en een fietsvergoeding.