Coördinator Vaart B4-B5
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Contract: voltijds - onbepaalde duur
  • Weddenschaal: B4-B5
  • Vereisten: bachelordiploma
  • Solliciteer tot en met: 31 december 2021
Functie

Vaart, dat zijn o.a. de diensten bibliotheek, cultuur, jeugd, markten en kermissen en toerisme. Als coördinator sta je in voor het dagelijks beheer van Vaart, ben je een steunpilaar voor verenigingen in onze gemeente en draag je de eindverantwoordelijkheid voor de programmatie van Vaart.

Een uitgebreid functieprofiel kan opgevraagd worden via jobs@beerse.be.

Profiel

Voel jij je in de culturele sector als een vis in het water? Heb jij het in je vingers om een beleid uit te stippelen en een team medewerkers te coachen en te ondersteunen in hun dagelijkse werking? Dan ben jij degene die we zoeken om aan het roer van Vaart te staan.

Kandidaten voor deze functie hebben minstens een bachelor-diploma op zak en al wat jaren ervaring met het coachen van een team op de teller. Ervaring in de vrijetijdssector, in het bijzonder de culturele, is uiteraard meegenomen.

Aanbod

Wie bij ons start als voltijds (38.00/38.00) coördinator Vaart B4-B5, kan rekenen op een bruto maandloon van minimaal 2 952,27 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding, de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en een aantrekkelijke verlof- en feestdagenregeling.
Voor deze functie leggen we een wervingsreserve aan van 1 jaar.

Bijkomende informatie

De selectieproeven zullen plaatsvinden begin 2022.