Expert gebouwen B4-B5
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Contract: contractueel - voltijds - onbepaalde duur
  • Weddenschaal: B4-B5
Functie

Als expert gebouwen ben je verantwoordelijk voor de goede staat van de gebouwen in eigendom van de gemeente. Je bepaalt een strategie om deze constructief in orde te houden en te optimaliseren en daarnaast volg je ook de bouw van nieuwe gebouwen op. Je bent technisch maar ook administratief onderlegd zodat je werken - zowel in eigen beheer als door derden -  van begin tot einde kan coördineren en opvolgen. De collega's van de dienst Omgeving kunnen op jouw expertise een beroep doen voor technische dossiers.

 

Profiel

Voor deze functie zoeken we iemand die een bachelor-diploma kan voorleggen en kennis heeft van zowel ruwbouw als afwerking van gebouwen (o.a.technieken), een basiskennis wegenbouw heeft en wat van projectmanagement kent.

Aanbod

Als je bij ons start op niveau B4-B5  kan je rekenen op een vast loon van minimaal 2 782,03 euro bruto op basis van een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling, maaltijdcheques van 7 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. 

Bijkomende informatie

Bezorg ons bij jouw sollicitatie ook een kopie van jouw bachelor-diploma.