Deskundige wegen B1-B3 - projectmedewerker ontsluiting Kanaalzone
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Weddenschaal: B1-B3
  • Solliciteer tot en met: 14 april 2021
Functie

Om de uitvoering van de werken i.k.v. het project ‘Ontsluiting Kanaalzone’ in goede banen te leiden, zoeken we een deskundige wegen.  Deze projectmedewerker volgt alle wegeniswerken op binnen het project, maar overlegt daarnaast ook regelmatig met de collega’s voor de deelprojecten die verband houden met milieu en ruimtelijke ordening en houdt de globale timing onder controle.

Profiel

De projectmedewerker is het centrale aanspreekpunt voor het project ‘Ontsluitingsweg Kanaalzone’ en is van heel wat markten thuis: opmaken van technische bestekken, begeleiden van studiebureaus, administratieve en technische opvolging van uitvoering en coördinatie van projectpartners. De projectmanager is hierbij jouw sparring-partner.
Je kan zelfstandig werken en durft initiatief en operationele beslissingen te nemen om het (deel)project succesvol af te werken. Je bent vlot aanspreekbaar voor collega’s en projectpartners en helpt hen verder op een correcte manier.

Om in aanmerking te komen voor deze functie op B-niveau heb je minstens een bachelor-diploma op zak, bij voorkeur in een richting bouwkunde.

Aanbod

Het einde van het project is op dit moment voorzien in 2027. Tot dan ben je alvast zeker van een plaats bij ons.

Bij een voltijdse tewerkstelling heb je recht op een minimaal bruto-maandloon van 2509,94 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding en een gunstige verlofregeling. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.